Kantoor Tilburg
Charles Stulemeijerweg 7
5026 RS Tilburg

T 013 4550935
F 013 4550450

Kantoor Son
Ekkersrijt 2046
5692 BA Son

T 0499 460727

K&D is een solide onderneming, die zijn oorsprong vindt in 1972. Klanten profiteren van een dosis kennis, kunde en ervaring, die in meer dan vier decennia is opgebouwd. Dat K&D desondanks jong en dynamisch oogt, heeft alles te maken met het elan van het gehele team van K & D. De onderneming combineert een moderne kijk op management met nieuwsgierigheid naar vernieuwing en de drang om up-to-date te blijven. De moderne stijl van leidinggeven komt tot uiting in de platte organisatie-structuur met korte lijnen. De onlangs overgenomen vestiging te Son maakt deel uit van de gezonde ambities en groeiplannen.

 

 

Jeaninne Melis
Teamleidster
Foto JeaninnelogoIk ben teamleidster van K & D accountants en daarnaast tevens accountant. Ben in 1997 in dienst getreden en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan binnen K & D. Naast het werk dat ik dagelijks voor onze cliënten verricht ben ik tevens verantwoordelijk voor een goede doorstroming binnen ons bedrijf voor beide vestigingen. Met een gezin met 2 kinderen een hele klus, vandaar dat ik met regelmaat vanuit huis mijn werkzaamheden voortzet om alle taken tijdig en volledig te kunnen vervullen.

Favoriete plek: Zeeland

e: jmelis@dekkers-accountants.nl

Jan Dekkers
Directie
foto jan4logoAls junior assistent ben ik begonnen bij K & D accountants in november 1985, na het behalen van mijn accountantsdiploma vennoot geworden in augustus 1993 en sinds juli 2004 100% eigenaar. Gewoon normaal doen is mijn motto, samen de kar trekken en samen deskundig en goed werk verrichten voor al onze cliënten van onze beide vestigingen te Son en Tilburg. Ik woon in Breda, ben ongehuwd en single. Benalmádena in Spanje is al jarenlang mijn favoriete plekje om te ontstressen en te genieten van zon, zee en tapas.

e: jdekkers@dekkers-accountants.nl